Fem balanç de les accions de lluita contra la corrupció en el País Valencià

Fem balanç de les accions de lluita contra la corrupció en el País Valencià

Dissabte passat 20 d’octubre vam dur a terme la Jornada “Lluitant contra la corrupció: un balanç d’accions institucionals i associatives” a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, en la qual una quinzena d’associacions i entitats de la societat civil del País Valencià reflexionàrem sobre les mesures i accions impulsades i el seu resultat en matèria de lluita contra la corrupció.

Adoración Cano, representant de la Unió Progressista de Fiscals, ens va presentar una completa recopilació de les mesures penals, processals i institucionals que s’han dut a terme en matèria de lluita contra la corrupció; així com la normativa internacional de referència en este àmbit.

També ens va acompanyar Domenico di Siena, de Civic Wise, que ens va compartir una presentació sobre els avanços, possibilitats i limitacions de la participació i acció de la societat civil organitzada i va dinamitzar el treball en grups.
Algunes de les entitats que vam compartir aquest espai col•lectiu vam ser Acció Cultural del País Valencià, Atelier, Ca Revolta, El Micalet, Escola Valenciana, Perifèries, l’Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, CAVE-COVA, Fundación Abogados contra la Corrupció, el Grup Parlamentari Podem, GADES i comunicadors de diferents sectors.

Les reflexions compartides que vam extraure de la Jornada ens deixen importants aportacions i nous vincles per a continuar enfortint el treball de lluita contra la corrupció en el País Valencià.

    

Sense comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.