Organitzem l’acte Cas Blasco: la ciutadania contra la corrupció el 8 d’abril

Organitzem l’acte Cas Blasco: la ciutadania contra la corrupció el 8 d’abril

L’Observatori Ciutadà contra la Corrupció i la Coordinadora Valenciana d’ONGD (CVONGD) hem organitzar l’acte “Cas Blasco: la ciutadania contra la corrupció” el pròxim dilluns 8 d’abril a las 19h en el Col·legi Major Rector Peset.

Ens acompanyarà un reconegut rostre del món judicial, el fiscal emèrit del Tribunal Suprem, José Antonio Martín Pallín. A més, també participarà el advocat de l’acusació popular del Cas Blasco, Raúl Vidal, i representants de l’Observatori i de la CVONGD que porten anys treballant per aconseguir justícia en aquest cas.

A més, des de l’Observatori presentarem un nou quadern pedagògic que hem produït en els últims mesos, “Cas Blasco: una experiència ciutadana de lluita contra la corrupció”, que dóna importants claus sobre la trama de corrupció i el procés judicial seguit contra aquesta.

L’acte es celebrarà just una setmana abans que comence el segon judici -referit a la segona i tercera peça- contra Blasco i 23 acusats més per saquejar al voltant de quatre milions d’euros destinats a cooperació internacional i al projecte de reconstrucció d’un hospital a Haití.

Sense comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.